Oficiul Național al Viei și Vinului are un nou director. Acesta este managerul general al Castelului „Mimi”
Full Article 1 minutes read

Oficiul Național al Viei și Vinului are un nou director. Acesta este managerul general al Castelului „Mimi”

Noul director al Oficiului Național al Viei și Vinului este Cristina Frolov, fost manager general al Castelului „Mimi”, un renumit producător de vin din Moldova. Acest lucru a fost anunțat pe 23 noiembrie de Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului, menționând că Frolov a câștigat concursul organizat de minister și a primit funcția de director al oficiului pentru următorii patru ani.

Ministerul a menționat că mandatul șefului Oficiului Național al Viei și Vinului, Gheorghe Arpentin, a expirat, iar ministerul a organizat un concurs în care a câștigat fostul manager general al Castelului „Mimi”. Frolov este, de asemenea, membru al consiliului coordonator al Oficiului Viei și Vinului și secretar al consiliului Asociației Producătorilor de Vin.

Ministerul anunță că Frolov a absolvit Academia Economică din București în 2009. După studii, a venit în fruntea afacerii de familie Agrovin Bulboaca iar în 2014, ea a devenit manager general al Castelului „Mimi”. Tot din februarie 2019 până în martie 2020, Frolov a ocupat funcția de vicepreședinte al asociației companiilor din industria turismului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: