PAS reacționează la declarațiile lui Ceban: Suntem martorii unor dezmățuri ale primăriei față de locuitorii Chișinăului
Full Article 2 minutes read

PAS reacționează la declarațiile lui Ceban: Suntem martorii unor dezmățuri ale primăriei față de locuitorii Chișinăului

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a declarat că așteaptă finalitatea inspecțiilor de la Primăria Chișinău și că „suntem martorii unor dezmățuri și batjocură din partea primăriei față de locuitori”. Precizările au fost făcute de lidera PAS din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) Zinaida Popa, urmare a acuzațiilor lui Ion Ceban că angajații Primăriei sunt intimidați iar acțiunile „sunt venite de la exponenții PAS”. Potrivit Zinaidei Popa, angajații Primăriei „nu au manifestat prea multă străduință în deservirea cetățeanului” nu din cauza că sunt chemați la organele de drept, dar din motiv că „echipa primarului nu poate livra nimic bun pentru oameni”. 

Lidera fracțiunii PAS din CMC Zinaida Popa a scris pe rețelele de socializare că „Primăria și angajații din partidul primarului niciodată nu au manifestat prea multă străduință în procesul de deservire a cetățeanului, acum nici atât”.

„Nu din cauza că sunt chemați pe la organe, dar din motiv că echipa primarului nu poate livra nimic bun pentru oameni, fiindcă sunt corupți, incompetenți și știu doar să irosească banul public în defavoarea locuitorilor. Așteptăm cu toții finalitatea tuturor acestor inspecții și controale. Or, suntem într-adevăr martorii unor dezmățuri și batjocură din partea primăriei față de locuitorii Chișinăului. Drumuri mai bune în Chișinău nu avem, ambuteiajele kilometrice doar cresc, transportul este supraaglomerat, oameni corupți în continuare sunt numiți în funcții de conducere de către Ion Ceban”, a menționat Popa.

Amintim, edilul capitalei Ion Ceban s-a plâns că angajații Primăriei Chișinău „sunt intimidați și li se dă de înțeles că vor termina rău”. Potrivit lui Ceban, „în următoarele zile se planifică show-uri organizate”. Acțiunile în raportat cu Primăria, potrivit edilului, „sunt venite de la exponenții PAS”. „Angajații Primăriei în loc să se ocupe de problemele orașului, zilnic scriu și oferă explicații, se prezintă la tot felul de inspectori din diverse instituții pentru a prezenta informații”, a comunicat edilul. Ceban a anunțat că pe 3 aprilie va organiza o conferință unde va oferi mai multe detalii. Menționăm, nu este prima dată când primarul capitalei se plânge că s-ar planifica intimidări împotriva lui și a echipei sale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: