Patriarhul Kirill spune că Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni: „Și-a apărat doar granițele”
Full Article 2 minutes read

Patriarhul Kirill spune că Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni: „Și-a apărat doar granițele”

Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni și nu intenționează să lupte cu nimeni. Declarația a fost făcută pe 3 mai, de patriarhul Kirill al Rusiei, comunică Ria.

„Nu vrem să luptăm cu nimeni, Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni. Este uimitor când o țară mare și puternică nu a atacat pe nimeni, ci și-a apărat doar granițele”, a spus patriarhul.

El a mai adăugat că biserica le cere azi sfinților să se roage ca „granițele sacre” ale Rusiei să fie neatinse, iar rușii să aibă suficientă „înțelepciune, putere și onoare în caz de necesitate să-și apere granițele sacre ale patriei”.

Amintim că pe 6 martie 2022, în contextul războiului din Ucraina, patriarhul Kirill al Rusiei s-a adresat credincioșilor cu o predică în care a chemat pe toată lumea să ierte.

În aceeași zi, patriarhul Kirill al Rusiei a prezentat argumente în sprijinul „operațiunii speciale” din Ucraina. Unul dintre acestea este „paradele gay”.

Pe 3 aprilie, patriarhul Kiril s-a adresat credincioșilor menționând că poporul rus este iubitor de pace și nu are „nici o dorință de război”.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: