Patriarhul Kirill se va ruga două zile pentru sănătatea lui Putin, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani
Full Article 40 second read

Patriarhul Kirill se va ruga două zile pentru sănătatea lui Putin, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Întregii Rusii i-a binecuvântat pe episcopi, cleri și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „la rugăciune pentru sănătatea șefului statului rus”.

Pe 8 octombrie, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „ rugăciune pecială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și îi va ura „la mulți ani ” lui Vladimir Putin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: