Patriarhul Kirill se va ruga două zile pentru sănătatea lui Putin, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani
Full Article 40 second read

Patriarhul Kirill se va ruga două zile pentru sănătatea lui Putin, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Întregii Rusii i-a binecuvântat pe episcopi, cleri și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „la rugăciune pentru sănătatea șefului statului rus”.

Pe 8 octombrie, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „ rugăciune pecială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și îi va ura „la mulți ani ” lui Vladimir Putin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: