Pe final de mandat, ambasadorul SUA la Chișinău a fost decorat cu Ordinul de Onoare. Maia Sandu a semnat decretul
Full Article 50 second read

Pe final de mandat, ambasadorul SUA la Chișinău a fost decorat cu Ordinul de Onoare. Maia Sandu a semnat decretul

Pe final de mandat, ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent Logsdon, a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”. Un decret care prevede conferirea distincției a fost semnat pe 27 mai de președinta Maia Sandu.

În semn de înaltă apreciere pentru contribuția adusă la aprofundarea relațiilor moldo-americane și la implementarea reformelor democratice și economice în țara noastră , precum și pentru susținerea eforturilor Republicii Moldova de consolidare a securității naționale, domnului Kent D. Logsdon, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, i se conferă „Ordinul de Onoare””, se arată în decretul semnta de Maia Sandu.

Precizăm că ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent Logsdon, își încheie mandatul. Diplomatul a depus jurământul de intrare în funcție în 2019.

Noul ambasador SUA în Moldova va fi Kelly Adams-Smith. Candidatura acesteia a fost nominalizată de președintele SUA, Joe Biden, pe 14 martie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: