„Pentru echipa noastră este o perioadă dificilă”. Air Moldova anulează noi zboruri, planificate pe 5 și 6 martie 
Full Article 2 minutes read

„Pentru echipa noastră este o perioadă dificilă”. Air Moldova anulează noi zboruri, planificate pe 5 și 6 martie 

Compania Air Moldova a venit cu unele precizări urmare a noilor zboruri anulate. Aceasta spune că este în căutarea unor soluții pentru restabilirea frecvenței curselor. Totodată, compania anunță despre anularea altor zboruri, planificate pe 5 și 6 martie. 

Compania declară, în seara zilei de 3 martie, că în prezent „este nevoită să opereze zborurile planificate cu o deficiență de flotă, două dintre aeronave fiind indisponibile, a treia fiind la deservire tehnică planificată obligatorie”. „Acestui fapt se datorează reorganizările orarului de zbor”, comunică Air Moldova.

Reprezentanții companiei susțin că „lucrează în continuare la diminuarea consecințelor”. „Echipa noastră este în continuă căutare și implementare a soluțiilor pentru a putea restabili frecvența zborurilor și a completa flota”, menționează compania.

Totodată, aceasta își cere scuze de la pasageri și recomandă să verifice, în următoarele zile, notificările primite la adresa de email.

Air Moldova mai spune că va informa regulat despre schimbările de orar. „Vom identifica și propune cele mai eficiente soluții. Vom oferi asisteța necesară în conformitate cu drepturile pasagerilor”, adaugă compania aeriană.

Ea mai precizează că pentru asistență, pasagerii sunt îndemnați să apeleze la numărul de telefon 022830830, care activează în aceste momente 24/24. Totuși, potrivit companiei, liniile sunt suprasolicitate. Astfel, Air Moldova roagă clienții să aștepte până când apelul lor va fi procesat.

„Stimați pasageri, atât pentru echipa noastră cât și pentru dvs este o perioadă dificilă. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere”, adaugă compania.

Air Moldova mai anunță că pe 4 martie sunt anulate zborurile spre/din: Varșovia, Londra. Pe 5 martie sunt anulate zborurile spre/din: Frankfurt, Dusseldorf, Istanbul, Roma, Bologna, Dublin, Tbilisi. Iar pe 6 martie sunt anulate zborurile spre/din: Frankfurt, Milano, Tel Aviv, Varșovia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: