Peste 270 de voluntari ai Crucii Roșii vor informa populația despre importanța și beneficiile vaccinării împotriva COVID-19
Full Article 1 minutes read

Peste 270 de voluntari ai Crucii Roșii vor informa populația despre importanța și beneficiile vaccinării împotriva COVID-19

Peste 270 de voluntari ai Crucii Roșii din Republica Moldova vor fi implicați în informarea populației despre importanța și beneficiile vaccinării împotriva COVID-19, la nivel național.

Prima ședință de instruire pentru voluntarii din raioanele Orhei, Anenii Noi, Criuleni, Ungheni și Briceni a avut loc astăzi, 22 mai. În cadrul întrevederii, medicul epidemiolog, Alexei Ceban și profesorul universitar, Ninel Revenco, le-a vorbit despre procesul de vaccinare la nivel național, eficiența și beneficiile vaccinării și importanța informării corecte a populației despre vaccinuri și vaccinare.

La fel, specialiștii le-au răspuns la cele mai frecvente întrebări și mituri despre vaccinare.

În total, vor fi desfășurate trei runde de instruire, în perioada 21 mai- 5 iunie, apoi voluntarii vor merge din casă în casă, pentru a transmite populației informații veridice despre vaccinare.

Acțiunea este realizată în contextul Campaniei de comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19, desfășurată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică, în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății și UNICEF Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: