Platforma DA vrea să știe cât va costa organizarea alegerilor parlamentare anticipate
Full Article 2 minutes read

Platforma DA vrea să știe cât va costa organizarea alegerilor parlamentare anticipate

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) vrea să știe care vor fi costurile în contextul organizării alegerilor parlamentare anticipate. O solicitare în acest sens a fost expediată președintelui Comisiei Electorale Centrale (CEC) Dorin Cimil, de către deputat Liviu Vovc.

Documentul a fost publicat de către parlamentar pe pagina sa de Facebook. Liviu Vovc a reiterat că Platforma DA consideră că actualul legislativ nu reprezintă voința cetățenilor și e nevoie de un nou parlament cu mai mulți deputați responsabili.

„Cu toate că încă nu este clar care va fi procedura provocării alegerilor anticipate, este evident faptul că acest lucru este dorit de cetățeni și noi vom insista pe provocarea lor. Iar pentru că privim problema per ansamblu, pentru a nu avea suprize ulterioare, am solicitat astăzi Comisiei Electorale Centrale să ne comunice costurile organizării alegerilor parlamentare anticipate”, a scris deputatul Platformei DA.

De asemenea, parlamentarul a solicitat din partea șefului CEC informații privind termenul limită înainte de alegerile anticipate când ar trebui să fie demarate acțiunile pentru asigurarea bunei organizări a procesului dar și dacă instituția dispune de aceste surse financiare.

În ultima perioadă în spațiul public s-a discutat intens despre necesitatea declanșării alegerilor parlamentare…

Publicată de Liviu Vovc pe Marţi, 19 ianuarie 2021

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: