Precizările Poliției în legătură cu apelul mamei băiatului lovit mortal pe zebră
Full Article 2 minutes read

Precizările Poliției în legătură cu apelul mamei băiatului lovit mortal pe zebră

Inspectoratul General al Poliției informează că în privința șoferului, care a lovit mortal un copil de 10 ani pe bulevardul Dacia din Chișinău, a fost inițiată o cauză penală. Precizările vin în legătură cu apelul mamei băiatului către judecători și procuror, care se teme că dosarul ar putea fi mușamalizat.

Oamenii legii susțin că șoferul, care s-ar face vinovat de accident, și-a recunoscut vina și a fost audiat în calitate de bănuit.

Totodată, au fost audiați atât mama minorului, cât și unul dintre martori. De asemenea, a fost efectuată analiza medico-legală, dar și cea auto-tehnică.

După finalizarea anchetei, dosarul urmează a fi expediat în instanța de judecată pentru primirea unei decizii legale.

Amintim că un băiat de 10 ani a decedat în urma unui grav accident rutier produs pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Tragedia s-a produs în seara zilei de 23 decembrie, în jurul orei 18:50. Potrivit Poliției, un automobil de marca Lincoln, condus de un tânăr de 22 de ani, a lovit băiatul în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Copilul imediat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma traumatismelor suferite, a decedat.

Mama copilului de 10 ani, care a murit în noaptea de 23 decembrie, după ce a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din sectorul Botanica al capitalei, face apel către judecători și procuror. Aceasta se teme că dosarul ar putea fi mușamalizat, iar șoferul implicat în accident va scăpa cu o pedeapsă blândă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: