Presă: O moldoveancă de 32 de ani a fost ucisă la Sankt Petersburg sub privirile trecătorilor
Full Article 2 minutes read

Presă: O moldoveancă de 32 de ani a fost ucisă la Sankt Petersburg sub privirile trecătorilor

În centrul orașului Sankt Petersburg din Rusia, un tânăr a aruncat într-un lac corpul unei femei originară din Republica Moldova. Presa rusă scrie că moldoveanca locuia într-un cort, iar tânărul ar fi sugrumat-o după care ar fi aruncat-o într-un lac din oraș. Se menționează că băiatul în vârstă de 26 de ani suferă de schizofrenie. 

Cazul a avut loc în dimineața zilei de 8 august.

Presa din Rusia menționează că trecătorii podului de peste râul Monastîrka au fost martorii celor întâmplate. Cazul a avut loc în apropiere de Mănăstirea Sf. Alexandru Nevsky.

„Oamenii nu au avut timp să salveze tânăra, dar au chemat la scurt timp poliția. Până la venirea echipei, bărbatul a dispărut. Însă la scurt timp a fost găsit și reținut”, comunică Mk.ru.

Băiatul are 26 de ani și este originar din Perm, Federația Rusă. Publicația 78.ru a reușit să vorbească cu tatăl tânărului care a menționat că fiul său suferă de schizofrenie. Diagnoza i-ar fi fost pusă în 2016.

Din moment ce a mers la școală, tânărul a început să facă lucruri stranii. „Vedea microfoane pe pereți, a ridicat și mâna la tatăl și sora lui”, scrie publicația.

Tatăl băiatului a mai spus că fiul său avea o relație dificilă cu sexul opus. Pentru el, potrivit tatălui băiatului, nu era important dacă partea opusă îi place de el sau nu: „Iubea ca un bolnav, cerea reciprocitate și o considera a lui pe cea care îi plăcea”.

Cu privire la identitatea victimei, presa rusă scrie că femeia în vastă de 32 de ani este din Republica Moldova.

„Alături de locul crimei a fost deteriorat un cort. Se presupune că femeia locuia acolo de una singură. Se cunoaște că băiatul a sugrumat-o în cort și a aruncat trupul în râu”, a mai menționat presa rusă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: