Primăria Chișinău inițiază o anchetă internă după ce un minor a fost strivit de o poartă de fotbal la Ciocana
Full Article 1 minutes read

Primăria Chișinău inițiază o anchetă internă după ce un minor a fost strivit de o poartă de fotbal la Ciocana

Primăria Municipiului Chișinău anunță că a pornit o anchetă pe cazul minorului care și-a pierdut viața după ce a fost strivit de o poartă de fotbal, la Ciocana, în seara zilei de 31 mai. Municipalitatea îndeamnă părinții, în acest context, să supravegheze copii minori.

„Ambulanța a fost chemată imediat și timp de 20 de minute a fost transportat la spital. S-au depus toate eforturile pentru a salva viața copilului. Rugăm maturii să supravegheze copiii. Terenul este construit în 2019 și locatarii din preajmă aveau grijă de stadion. Sunt prezentate rapoartele responsabililor și sunt și imaginile de la camerele de supraveghere”, anunță Primăria Chișinău.

Menționăm că un copil de 14 ani a decedat după ce a încercat să se urce pe o poartă de fotbal. În rezultat, construcția a cedat și a căzut peste băiat. Cazul are loc la doar 4 luni după ce, în ianuarie curent, un adolescent din Seliște a decedat în condiții similare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: