Putin va merge în Donbas? Peskov: „Desigur, aceasta este o regiune a Federației Ruse”
Full Article 40 second read

Putin va merge în Donbas? Peskov: „Desigur, aceasta este o regiune a Federației Ruse”

Președintele rus Vladimir Putin va merge în Donbas, dar nu se știe când exact se va întâmpla acest lucru. O declarație în acest sens a fost făcută de purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov. 

„Cu timpul acest lucru se va întâmpla, desigur, aceasta este o regiune a Federației Ruse”, a spus Peskov jurnaliștilor, comunică Ria Novosti.

Donbas este o regiune din estul Ucrainei, care include regiunile Donețk și Lugansk. Amintim că pe 30 septembrie, președintele Federației Ruse a semnat un „acord de aderare la Rusia” a teritoriilor ucrainene ocupate din regiunile Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie și a declarat că acum locuitorii acestora sunt cetățeni ai Federației Ruse.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: