VIDEO Rămășițe de drone la Vulcănești, un nou primar la Bubuieci, uzina Topaz a întrat în insolvabilitate / Știri NewsMaker
Full Article 30 second read

VIDEO Rămășițe de drone la Vulcănești, un nou primar la Bubuieci, uzina Topaz a întrat în insolvabilitate / Știri NewsMaker

Știrile NewsMaker sunt din nou pe fir. În această ediție:

  • Uzina Topaz, inclusă pe lista de sancțiuni a Ucrainei împotriva Rusiei, a intrat oficial în insolvabilitate
  • Rămășițele de dronă găsite la Vulcănești conțineau 50 de kg de explozibil
  • Bubuieci și-a ales un nou primar. Candidatul PAS, Percemlî Alexei, a câștigat alegerile repetate


Abonați-vă la canalul nostru de YouTube ca să aflați primii despre cele mai noi buletine de știri și pentru a primi notificări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: