Republica Moldova va avea o nouă ambasadoare în Islanda, Norvegia și Finlanda
Full Article 40 second read

Republica Moldova va avea o nouă ambasadoare în Islanda, Norvegia și Finlanda

Noua ambasadoare a Republicii Moldova în Republica Islanda, Regatul Norvegiei și Republica Finlanda este Liliana Guțan. Numirea a fost aprobată astăzi la ședința Guvernului.

Liliana Guțan este ambasadoarea Republicii Moldova în Regatul Suediei. Astfel, aceasta a fost numită în funcția de ambasadoare prin cumul în Islanda, Norvegia și Finlanda.

Liliana Guțan este diplomată de carieră, cu o experiență de 15 ani de activitate în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene. În prezent este șefă de secție la MAEIE. Anterior, a activat în cadrul misiunilor diplomatice ale țării noastre din Statele Unite ale Americii și din Grecia.

Tot astăzi, Guvernul a aprobat demisia secretarului de stat al Ministerului Afacerilor Externe și integrării Europene Veaceslav Dobîndă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: