„S-a inițiat într-un proces amplu de modernizare și restructurare”. Clubul de fotbal „Zimbru” își reia activitatea
Full Article 50 second read

„S-a inițiat într-un proces amplu de modernizare și restructurare”. Clubul de fotbal „Zimbru” își reia activitatea

Clubul de fotbal „Zimbru” își reia activitatea. „Cea mai veche și titrată echipă din Republica Moldova s-a inițiat într-un proces amplu de modernizare și restructurare”, se anunță într-un comunicat. 

Astfel, în funcția de director general al clubului a fost numită Iulia Petuhov, absolventă a Academiei de Studii Economice din Moldova.

„Iulia Petuhov deține o vastă experiență managerială în gestionarea proiectelor investiționale și sectorul public– Agenția de Investiții din Moldova, Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova, cabinetul președintelui parlamentului, Agenția Servicii Publice”, se anunță în comunicat.

Totodată, funcția de director tehnic al clubului i-a revenit lui Zsolt Hadnagy. Echipa de seniori va fi condusă de Vlad Goian și Semion Bulgaru. Ambii și-au început cariera sportivă la Clubul „Zimbru”.

Amintim că în luna martie, fostul director al Clubul de fotbal „Zimbru” a anunțat aceștia se confruntă cu probleme financiare și că echipa de seniori nu va mai exista.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: