„Sătucul de iarnă”. În centrul Chișinăului va fi organizat un târg cu ocazia Crăciunului și Revelionului
Full Article 50 second read

„Sătucul de iarnă”. În centrul Chișinăului va fi organizat un târg cu ocazia Crăciunului și Revelionului

În perioada 2 decembrie 2022 – 5 ianuarie 2023, la Chișinău va fi organizat un târg cu ocazia Crăciunului și Revelionului. „Sătucul de iarnă” va avea loc în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. 

Manifestarea se va desfășura între ora 10:00-23:00, iar în noaptea de Revelion – până la ora 03:00.

Echipamentul tehnic necesar pentru desfășurarea evenimentului (scenă, sistem de iluminare și sonorizare, brad, luminițe, topogan, carusel) va fi instalat din 15 noiembrie, se arată în dispoziția semnată de primarul Ion Ceban.

În cadrul evenimentului vor fi comercializate: băuturi calde și răcoritoare, produse de patiserie și cofetărie, fast-food, plăcinte, vin fiert, snackuri.

„Sătucul de Iarnă” este organizat de către SRL „Bis-Concert International”, în colaborare cu Primăria municipiului Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: