„Sătucul de iarnă”. În centrul Chișinăului va fi organizat un târg cu ocazia Crăciunului și Revelionului
Full Article 50 second read

„Sătucul de iarnă”. În centrul Chișinăului va fi organizat un târg cu ocazia Crăciunului și Revelionului

În perioada 2 decembrie 2022 – 5 ianuarie 2023, la Chișinău va fi organizat un târg cu ocazia Crăciunului și Revelionului. „Sătucul de iarnă” va avea loc în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. 

Manifestarea se va desfășura între ora 10:00-23:00, iar în noaptea de Revelion – până la ora 03:00.

Echipamentul tehnic necesar pentru desfășurarea evenimentului (scenă, sistem de iluminare și sonorizare, brad, luminițe, topogan, carusel) va fi instalat din 15 noiembrie, se arată în dispoziția semnată de primarul Ion Ceban.

În cadrul evenimentului vor fi comercializate: băuturi calde și răcoritoare, produse de patiserie și cofetărie, fast-food, plăcinte, vin fiert, snackuri.

„Sătucul de Iarnă” este organizat de către SRL „Bis-Concert International”, în colaborare cu Primăria municipiului Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: