Ședința Parlamentului. Deputații vor aproba demisia lui Igor Dodon (LIVE)
Full Article 1 minutes read

Ședința Parlamentului. Deputații vor aproba demisia lui Igor Dodon (LIVE)

Parlamentul s-a întrunit în ședință plenară, joi, 28 octombrie. În agendă figurează 9 inițiative, inclusiv cel cu privire la declararea vacanței mandatului de deputat a lui Igor Dodon.

În cadrul ședinței de astăzi, deputații vor modifica, în lectură finală, Legea privind dezvoltarea regională și Legea privind înregistrarea de stat a persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali. De asemenea, vor ratifica Acordul de modificare nr. 2 la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor în Republica Moldova.

Totodată, în prima lectură vor fi examinate mai multe proiecte de legi, inclusiv, cel cu privire la asigurarea obligatorie de răspundere civilă a transportatorilor față de călători, proiectul pentru ratificarea Acordului de parteneriat strategic, comerț și cooperare dintre Republica Moldova și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și proiectul privind mecanismul de examinare a investițiilor de importanță pentru securitatea statului.

De asemenea, parlamentarii vor examina proiectul de hotărâre privind demisia deputatului Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: