Sergiu Burduja a demisionat din funcția de director al Serviciului Vamal. Mesajul către foștii colegi
Full Article 1 minutes read

Sergiu Burduja a demisionat din funcția de director al Serviciului Vamal. Mesajul către foștii colegi

Pe 1 septembrie 2021, Sergiu Burduja a demisionat din funcția de director al Serviciului Vamal. Acesta a adresat un mesaj către funcționarii vamali.

„Am avut oportunitatea să lucrez în ultimii doi ani cu o echipă foarte bună, formată din oameni profesioniști și entuziaști. Mulțumesc, dragi colegi, pentru dedicația cu care v-ați făcut munca în perioada marcată de pandemia COVID-19! Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit credit de încredere și pentru că ne-am sprijinit reciproc în realizarea unui șir de obiective frumoase”, a menționat Burduja.

Acesta a adresat un mesaj de mulțumire și foștilor săi colegi din cadrul Ministerului Finanțelor, dar și tuturor partenerilor de dezvoltare pentru suportul oferit în implementarea mai multor proiecte de modernizare.

***

Sergiu Burduja a preluat funcția de director al Serviciului Vamal la sfârșitul anului 2019. Anterior, el a deținut funcția de consilier al ministrului Finanțelor și șef al Direcției control financiar și audit din cadrul aceluiași minister. Înainte de asta, a fost director adjunct al SIS, iar ulterior – director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: