Soroca: Un tânăr a furat ambulanța venită pentru a-i acorda ajutor medical
Full Article 50 second read

Soroca: Un tânăr a furat ambulanța venită pentru a-i acorda ajutor medical

Un tânăr a solicitat medicii pentru îngrijiri medicale, după care le-a răpit ambulanța. Cazul a avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie, la Spitalul raional Soroca.

Oamenii legii spun că tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost adus la spital cu o plagă la mână.

După ce medicii i-au acordat îngrijiri medicale, acesta a răpit ambulanța, parcată pe teritoriul spitalului, și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au localizat suspectul, iar ambulanța a fost depistată pe o stradă din oraș, accidentată într-un gard de plasă metalică.

Fiind testat alcoolscopic, aparatul Drager a fixat un grad de alcoolemie de 1,00 mg/l. Băiatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind pedepsit pentru huliganism.

La moment, acesta este cercetat penal pentru răpire de automobil și conducere în stare de ebrietate, iar oamenii legii întreprind în continuare măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: