Spitalul din Dubăsari în care erau tratați pacienții infectați cu COVID-19 a fost închis
Full Article 1 minutes read

Spitalul din Dubăsari în care erau tratați pacienții infectați cu COVID-19 a fost închis

Spitalul din Dubăsari în care erau tratați pacienții infectați cu COVID-19 a fost închis. Despre acest lucru a anunțat medicul-șef al Centrului de igienă și epidemiologie din raion, citat de novostipmr.com. Până pe 23 iulie, întregul personalul medical se va afla în autoizolare, a precizat Iurii Țîgulea.

„În toate secțiile spitalului de boli infecțioase se va desfășura o operațiune de dezinfectare. Până pe 23 iulie persoanalul medical se va afla în autoizolare, iar ulterior, în funcție de situație, secțiile vor fi redeschise. Toți pacienții din Dubăsari care sunt tratați în prezent în Grigoriopol vor fi transferați înapoi în spitalul raional din Dubăsari”, a explicat specialistul.

În total, în raionul Dubăsari au fost înregistrate 150 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, inclusiv 12 în luna iulie.

Pe parcursul săptămânii curente au fost verificate condițiile de transportare a pasagerilor în microbuzele din Dubăsari și au fost depistate mai multe încălcări.

„Șoferii a 6 microbuze nu respectă regula purtării măștii de protecție. În rest, totul este conform normelor: este antiseptic, se efectuează dezinfectare, distanța dintre pasageri este respectată”, a fost concluzia inspectorilor.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: