Sportivul din Moldova Vasile Cebotari a devenit campion european U22 la box
Full Article 50 second read

Sportivul din Moldova Vasile Cebotari a devenit campion european U22 la box

Republica Moldova a obținut 4 medalii la Europenele U22 de box. Anunțul a fost făcut de Comitetul național olimpic și sportiv, pe 20 noiembrie. Potrivit instituției, boxerul moldovean Vasile Cebotari a devenit campion european U22. 

Moldova a cucerit patru medalii la Europenele U22 de box. Boxerul Vasile Cebotari a devenit campion european U22. El a obținut patru victorii în categoria de greutate 71 kg, cu sportivi din Portugalia, Croația, Serbia și Spania”, au comunicat reprezentanții Comitetului.

Sportivul din Moldova Vasile Cebotari a devenit campion european U22 la box

olympic.md

Se menționează că în finală a ajuns și Daria Cozorez (+81 kg), dar a cedat în fața unei sportive din Rusia.

Cu medalii de bronz s-au ales Mihai Porombac (48 kg) și Nicolai Burdiuja (+92 kg)”, au adăugat reprezentanții Comitetul național olimpic și sportiv din Republica Moldova.

Comitetul a precizat că la Europenele U22 din Muntenegru au evoluat circa 300 de boxeri din 32 de țări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: