Studenții străini din Rusia care refuză vaccinarea vor fi obligați să învețe în conformitate cu un plan individual de studii
Full Article 1 minutes read

Studenții străini din Rusia care refuză vaccinarea vor fi obligați să învețe în conformitate cu un plan individual de studii

Cel mai probabil, Rusia va recunoaște toate vaccinurile împotriva coronavirusului, cu care au fost imunizați studenții străini din universități. Cei care refuză imunizarea sau au contraindicații medicale vor fi nevoiți să învețe de la distanță, în conformitate cu un plan individual de studii. Informația a fost prezentată, pe 2 iulie, de autoritățile din Federația Rusă.

Reprezentanții instituțiilor de învățământ superior din Rusia au menționat că vaccinarea studenților rămâne voluntară, însă „fără imunizare va fi greu ca procesul de studii să revină la normal”. Majoritatea facultăților vor obliga studenții care refuză vaccinarea să învețe de la distanță, conform unui plan individual de studii.

„Acei studenți care pur și simplu nu vor să se vaccineze, care nu au anticorpi, nu vot fi lăsați să participe la orele cu prezență fizică. Pentru ei va fi nu doar studiu la distanță – au fost conectați și gata, dar vor fi abordări individuale, care vor presupune cu totul alte cerințe”, a menționat Henry Sardaryan, decanul Școalii de Guvernanță și Politică, Institutul de Relații Internaționale de Stat din Moscova​.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: