Tauber vrea scuze publice de la Recean: „A vorbit despre invitații acasă la dumnealui, eu sunt femeie ocupată”
Full Article 2 minutes read

Tauber vrea scuze publice de la Recean: „A vorbit despre invitații acasă la dumnealui, eu sunt femeie ocupată”

Deputata Partidului „ȘOR” Marina Tauber spune că va solicita scuze publice de la premierul desemnat Dorin Recean. Parlamentara susține că Recean a invitat-o la el acasă. „Eu asta nu am înțeles și o să rog scuze publice față de mine”, declară Tauber. Cea din urmă se referă la declarațiile lui Recean din timpul discursului la Parlament. Premierul desemnat a întrebat-o pe Tauber de ce reprezentanții „Mișcării pentru popor”, din care face parte și partidul „ȘOR”, au venit singuri zilele trecute să protesteze la domiciliul său și nu au fost însoțiți de deputată. 

„De ce nu ați fost la mine acasă? De ce ați lăsat oamenii aceia să vină singuri?”, i-a spus Recean lui Tauber, de la tribuna Parlamentului.

„Dumneavoastră mă invitați la dumneavoastră acasă?”, a menționat Tauber. „Nu, nu”, a adăugat Recean. „Îmi cer scuze, eu sunt ocupată. Nu vă supărați, am iubit”, a spus ulterior deputata.

În cadrul unor declarații de presă, Tauber a vorbit despre intervenția ei de la Parlament în timp ce Dorin Recean răspundea la întrebările deputaților.

„Eu l-am întrebat pe Dorin Recean dacă este gata să promită cetățenilor achitarea acestor facturi și am venit cu facturile în mână. Nu am primit reacția care a fost așteptată. Domnul Recean a spus că nu o să fie acest lucru inclus în program. A vorbit despre careva invitații acasă la dumnealui, eu asta nu am înțeles și o să rog să fie cerute scuze publice față de mine pentru că așa cum am zis sunt femeie ocupată și nu merg la ceilalți bărbați acasă pentru că am iubit. Mai departe am discutat despre tot ceea ce a vrut domnul Recean, dar nu despre achitarea facturilor”, a conchis Tauber.

Amintim că în timp ce premierul desemnat Dorin Recean răspundea la întrebările parlamentarilor, deputata Partidului „ȘOR” Marina Tauber a intervenit. Cea din urmă i-a adus lui Recean mai multe facturi, solicitându-i candidatului desemnat să le achite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: