„Timpul va arăta”. Ce spune Igor Dodon despre MAN-ul lui Ion Ceban?
Full Article 2 minutes read

„Timpul va arăta”. Ce spune Igor Dodon despre MAN-ul lui Ion Ceban?

Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon nu consideră „trădare”, decizia primarului Ion Ceban de a crea Mișcarea Alternativa Națională. Mai mult, Dodon, spune că actualul primar este cel mai bun pe care l-a avut Chișinăul. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Puterea a patra” de la N4, pe 18 ianuarie.

„Eu nu discut cu Ion Ceban subiecte legate de partide politice. Noi discutăm subiecte care țin de Chișinău. Eu nu o să-mi permit niciodată, cum își permitea fostul meu conducător de partid, să spun la toți trădători. Eu le urez succese. Timpul va arăta”, a declarat Igor Dodon.

Întrebat dacă are șanse să câștige turul doi al alegerilor locale din 2024, Igor Dodon a răspuns din nou că „timpul va arăta”, însă cât ține de realizarea proiectelor pentru capitală, PSRM îl va susține, a accentuat președintele socialiștilor.

„Eu cred că mulți chișinăuieni pe care nu-i interesează politica mare, ar aprecia ca primarul să se ocupe mai mult de Chișinău decât de proiecte politice. Și cred că Ion Ceban se va preocupa de subiecte ce țin de Chișinău și noi îl vom ajuta”, a menționat Dodon.

Amintim că pe 30 decembrie 2021, primarul capitalei Ion Ceban a comunicat despre crearea Mișcării Alternativa Națională (MAN) care, potrivit lui, va apăra interesele tuturor cetățenilor.  Deocamdată nu este clar dacă formațiunea fondată de edil va fi una civică sau politică.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: