Traficul rutier va fi suspendat parțial pe strada Decebal din Chișinău, până în iunie
Full Article 40 second read

Traficul rutier va fi suspendat parțial pe strada Decebal din Chișinău, până în iunie

Traficul rutier de pe strada Decebal din Chișinău va fi suspendat parțial în perioada 14 mai – 30 iunie. Este vorba despre prima bandă, tronsonul între bulevardul Dacia și strada Nicolae Titulescu. Anunțul a fost făcut de Primăria Chișinău, care a precizat că motivul are legătură cu executarea lucrărilor de reparație a trotuarelor de pe str. Decebal. 

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere. Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze cetățenilor pentru incomoditățile create”, a comunicat primăria capitalei într-un comunicat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: