Trupa Alternosfera s-a mutat în România. Decizia finală, luată odată cu războiul din Ucraina
Full Article 2 minutes read

Trupa Alternosfera s-a mutat în România. Decizia finală, luată odată cu războiul din Ucraina

Membrii trupei Alternosfera s-au mutat în orașul Sibiu din România. Informația a fost confirmată de către Marcel Bostan, liderul grupului de rock alternativ, într-un interviu pentru publicația „Turnul Sfatului”. Acesta a recunoscut că, împreună cu colegii săi, se gândea de mult timp la această decizie, însă pasul decisiv a fost luat odată cu începerea războiului în Ucraina.

Potrivit muzicianului, odată cu invazia Ucrainei, situația a devenit incertă și în Republica Moldova. Așa că membrii trupei au făcut câteva bagaje, au pregătit și echipamentul, iar la primul semn de pericol, au decis să plece.

Nimeni nu se aștepta ca Ucraina să răspundă atât de prompt agresiunii rușilor și în cazul în care cădea Odessa, cum era planificat de către ruși, imediat se întâmplau chestii urâte și în Transnistria, respectiv în Rep. Moldova. Ne-am strâns valizele, apoi era important pentru noi ce vom face cu echipamentul din studio. Am pus totul în cutii pe care le-am pus la intrare și am spus că dacă măcar un tanc rusesc intră în republică, noi plecăm. Au fost două-trei zile petrecute în fața știrilor și pe Telegram, până când am decis cu fetele din management că nu mai are sens să așteptăm, dacă tot spuneam că odată și odată ne mutăm în România, asta era varianta ideală, să ne pornim la drum”, a povestit Marcel Bostan.

Deocamdată, muzicienii basarabeni s-au stabilit la Sibiu. Aceștia, însă, nu exclud că vor opta pentru București, în final.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: