Ultimele imagini video cu Evghenii Prigojin, făcute înainte de moarte. Unde au fost filmate și ce a declarat liderul Wagner
Full Article 2 minutes read

Ultimele imagini video cu Evghenii Prigojin, făcute înainte de moarte. Unde au fost filmate și ce a declarat liderul Wagner

Noi imagini cu liderul mercenarilor Wagner, Evghenii Prigojin, care a decedat într-un accident aviatic în Rusia, au fost făcut publice. În imaginile video, distribuite pe Telegram, care se presupune că au fost făcute cu câteva zile înainte de tragedia aviatică în care Prigojin și-a pierdut viața, liderul Wagner a dat asigurări că se simte bine, respingând, astfel, un posibil atentat la viața sa, scrie publicația Nexta.

Prigojin s-a filmat într-o mașină, în timp ce se afla în vizită în Africa. Este ironic că în înregistrare a vorbit despre zvonurile despre lichidarea sa – a asigurat că totul este în regulă.

„Pentru cei care se întreabă dacă sunt viu sau nu, cum merg treburile la mine, acum suntem în weekend, a doua jumătate a lunii august, anul 2023. Mă aflu în Africa. De aceea, cei care iubesc să discute despre lichidarea mea, viața intimă, venituri sau alte lucruri – totul este bine”, a declarat Evghenii Prigojin.

Potrivit Nexta, videoclipul a fost înregistrat, cel mai probabil, cu 3 zile înainte de moartea lui Prigojin, în perioada 19-20 august.

Amintim că în seara de 23 august, avionul care îi aparținea fondatorului grupului Wagner Evghenii Prigojin s-a prăbușit în regiunea Tver din Rusia, la fix două luni din ziua când acesta a inițiat o revoltă militară în Federația Rusă. Comitetul de anchetă al Rusiei a inițiat o anchetă penală privind încălcarea normelor de securitate de a circulației și exploatare a mijloacelor de transport aerian.

Evghenii Prigojin a fost înmormântat pe 29 august, la Sankt Petersburg. La ceremonia funerară au participat doar 20-30 persoane. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a mers la înmormântare, potrivit presei de la Moscova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: