Un moldovean în stare de ebrietate a încercat să treacă ilegal frontiera
Full Article 2 minutes read

Un moldovean în stare de ebrietate a încercat să treacă ilegal frontiera

Un bărbat de 45 de ani, în stare de ebrietate, a încercat să treacă frontiera ilegal pe cale terestră. Incidentul a fost consemnat în seara de 1 noiembrie curent, la punctul de trecere a frontierei  Sculeni.

Inițial, moldoveanul s-a apropiat la frontiera de stat. Polițistul de frontieră de la barieră i-a adus la cunoștință faptul că traversarea frontierei de stat pe jos este interzisă prin acest PTF. Respectiv, conaționalul a făcut cale întoarsă.

După aproximativ o oră, cetățeanul a fost văzut în regiunea podului de peste râul Prut din Sculeni. Acesta se afla, vizibil în stare de ebrietate și  era dezorientat.

„La audieri, bărbatul abia de putea vorbi, nefiind în putință să explice acțiunile sale, dar și scopul aflării acestuia în zonă. În urma cercetărilor suplimentare de către polițiștii de frontieră s-a aflat că cetățeanul moldovean era căutat de către angajații Inspectoratului de Poliție Drochia”, menționează Poliția de frontieră.

Pe numele persoanei vizate s-a întocmit proces verbal pentru încălcarea regulilor de regim în punctele de trecere a frontierei de stat și ulterior aceasta a părăsit PTF Sculeni, cu o cursă ce se deplasa spre mun. Bălți, de unde este de baștină.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: