„Un proces de defăimare, denigrare și calomnie”. Octavian Misic, reacție la constatările ANI
Full Article 2 minutes read

„Un proces de defăimare, denigrare și calomnie”. Octavian Misic, reacție la constatările ANI

Octavian Misic  vicedirectorul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman” a venit cu o reacție după ce ANI a constat o avere nejustificată în mărime de peste 700 de mii de lei. Misic consideră că aceste acțiuni reprezintă acțiuni de „defăimare, denigrare și calomnie” asupra familie sale, menționând că toate bunurile au fost obținute legal.

„Într-un mod cel mai josnic a procedat acest ANI, cu noi o familie de doctori pe timp de pandemie COVID, care intenționat și premeditat nu a dorit să i-a în calcul toate actele și argumentele prezentate în termen la orice solicitare, pentru a mă denigra și defăima. Nu m-au invitat să fac cunoștință cu Actul pe care nici nu l-au finalizat, am aflat din presă împreună cu Dumneavoastră. Absolut la toate bunurile care îmi aparțin posed acte și argumente justificative acumulate în decursul a 32 de ani de activitate”, menționează medicul.

Amintim că Autoritatea Națională de Integritate a stabilit o diferență substanțială între averea dobândită și veniturile realizate. Inspectorul de integritate a constatat că, pentru anii 2016, 2018 și 2019, și pentru perioada 2017 – 2020, subiectul nu și-a declarat în modul corespunzător averea, fapt pentru care riscă răspundere penală. În acest sens, inspectorul de integritate a emis un denunț către Procuratura Generală pentru ca Misic să fie cercetat pe aspectul falsului în declarații și îmbogățire ilicită.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: