Un șef de secție de la Institutul Oncologic a rămas fără BMW-ul de aproape jumătate de milion de lei
Full Article 2 minutes read

Un șef de secție de la Institutul Oncologic a rămas fără BMW-ul de aproape jumătate de milion de lei

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a preluat în administrare automobilul, care aparține unui șef de secție din cadrul Institutului Oncologic, după ce procurorii au dispus aplicarea sechestrului pe acesta. Este vorba despre o mașină de model BMW, estimată la 445 de mii de lei.

Ridicarea unității de transport s-a efectuat în cadrul cauzei penale, pornite pentru fapte de corupere, în care medicul este învinuit că ar fi pretins și primit de la fiica unei paciente 50 000 de lei pentru a grăbi spitalizarea mamei sale.

Într-o notă informativă, ARBI anunță că, în prezent, în administrarea Agenției se află 33 de mijloace de transport, în valoare totală de circa 9 milioane de lei, dintre care 23 de autoturisme, 6 autocamioane și 4 remorci. Printre cele mai scumpe sunt un „Porsche Cayenne”, de aproximativ 1 milion de lei, o „Mazda CX5” din 2020, un  „Audi A6”, un ”Mercedes GL500”, și o „Kia Sorento” – toate estimate la prețul de  circa jumătate de milion de lei fiecare.

Majoritatea bunurilor au fost indisponibilizate în cadrul cauzelor penale, pornite pe infracțiuni de spălare de bani și escrocherie, în vederea reparării prejudiciilor materiale, cauzate prin infracțiune, asigurării măsurii de confiscare specială sau confiscare extinsă și garantării executării pedepsei amenzii.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: