Un șofer și-a falsificat permisul de conducere, după ce soția i l-a spălat întâmplător
Full Article 1 minutes read

Un șofer și-a falsificat permisul de conducere, după ce soția i l-a spălat întâmplător

Un bărbat din raionul Șoldănești este cercetat penal pentru deținerea și folosirea actelor oficiale false, informează Poliția de Frontieră. Acesta a  apelat la ajutorul unui cunoscut pentru a-și perfecta permisul de conducere, care s-a deteriorat după ce a fost spălat. 

În punctul de trecere Tudora, pentru formalitățile de control al trecerii frontierei de stat s-a prezentat un cetățean moldovean de 50 de ani, care a fost identificat ca șofer de curse lungi. Acesta se afla la volanul unui camion înmatriculat în Republica Moldova.

În timpul verificării actelor și în cadrul cercetătorilor suplimentare s-a constat că permisul de conducere este falsificat.

La audieri, șoferul a declarat că nu cunoaște despre permisul fals. Însă, acesta a precizat că înainte de a efectua o cursă spre una dintre țările UE, soția i-a spălat hainele în care se afla și permisul de conducere. Ajuns în Germania, niște cunoștințe i-au propus să-l lamineze, contra unei sume de 50 de euro.

Documentul falsificat a fost ridicat și transmis spre expertiză, iar șoferul și-a continuat călătoria în calitate de pasager.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: