Unul din cei doi răniți în accidentul din România este moldovean. Care este starea acestuia
Full Article 2 minutes read

Unul din cei doi răniți în accidentul din România este moldovean. Care este starea acestuia

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a reacționat la accidentul produs în România, cu implicarea unui autocar care se îndrepta spre Moldova. Instituția a declarat că două persoane au fost rănite, dintre care un cetățean al Republicii Moldova. 

Autoritățile de la Chișinău au menționat că cetățeanul Moldovei a fost internat la un spital din Focșani.

Potrivit informațiilor obținute de către Consulatul țării noastre de la Iași, două persoane au fost rănite, dintre care un cetățean al Republicii Moldova. Bărbatul a fost internat la Spitalului Județean de Urgentă „Sf. Pantelimon” din Focșani. Starea acestuia este stabilă”, au comunicat reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Pe 26 aprilie, presa din România a scris că un autocar cu 44 de persoane, care se îndrepta spre Republica Moldova, a derapat de pe traseu în localitatea Pufeşti din județul Vrancea. Se menționa că în urma accidentului, două persoane au fost rănite, iar 6 au suferit atac de panică. Alte şase persoane au fost asistate la faţa locului de echipajele medicale.

Ceilalţi pasageri au refuzat serviciile de cazare oferite de autorităţile vrâncene, fiind preluaţi ulterior de un autocar al firmei de transport pentru continuarea traseului, comunica presa română.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea declara că șoferul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: