Unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia a renunțat la cetățenia rusă
Full Article 50 second read

Unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia a renunțat la cetățenia rusă

Miliardarul Iuri Milner, unul dintre cei mai bogați 15 oameni din Rusia, a renunțat la cetățenia rusă, anunță Forbes. Împreună cu Milner, și membrii familiei sale renunțat cetățenia rusă. Milner are cetățenie israeliană și locuiește în Statele Unite, transmite Radio Svoboda.

Acesta este al treilea om de afaceri de pe lista Forbes care a renunțat la cetățenia rusă în ultimele luni. În vară, Timur Turlov, fondatorul companiei de investiții Freedom Finance, a făcut un astfel de pas: a primit un pașaport al Kazahstanului, unde locuiește de mulți ani. În septembrie, Ruben Vardanyan, fostul proprietar al companiei de investiții Troika Dialog, și-a anunțat retragerea din cetățenia rusă. El și-a motivat decizia prin faptul că se întoarce în Armenia, al cărui cetățean este.

Yuri Milner este fondatorul grupului de fonduri DST Global. Averea lui este estimată la 7,3 miliarde de dolari.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: