Up Cadou – produs revoluționar pe piața beneficiilor extrasalariale

Decât un cadou – mai bine Up Cadou

Up Servicii, operatorul #1 pe piața beneficiilor exstrasalariale din țară, a lansat un produs revoluționar – cardul virtual Up Cadou, fiind o soluție modernă și flexibilă pentru angajatori și angajați.

Up Cadou a fost lansat oficial pe 24 iulie 2024, la Chișinău, în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia celebrării a 60 de ani de la crearea Grupului Up și 6 ani de la lansarea brandului Up în Republica Moldova și a reunit angajați, parteneri și autorități.


Decât un cadou – mai bine Up Cadou

Cardul virtual Up Cadou aduce avantaje atât pentru angajatori, cât și pentru angajați. Acesta reconfirmă angajamentul brandului de a dezvolta o afacere sustenabilă, cu respect față de mediu.

Pentru angajatori, Up Cadou este un instrument de creștere a motivației echipei și de recompensare a implicării colegilor, ceea ce sporește eficiența companiei. Aceasta creează un climat plăcut în companie, reputație bună, sporește atractivitatea pachetului salarial.

Angajaților, acest produs inovativ, le permite să se bucure de cadouri pe care le aleg personal, cât și să folosească Up Cadou pentru a achiziționa cadouri pentru cei dragi.

Up Cadou este un produs flexibil. El poate fi valorificat fără termeni de restricție, poate fi utilizat nelimitat și este valabil în toata rețeaua partenerilor noștri.

Deținătorii cardului Up Cadou se bucură de libertate în alegeri, simplitate în administrare și satisfacere în respectarea preferințelor.

Youssef ACHOUR, Președinte, Grupul Up: „De 60 de ani dezvoltăm produse pentru piața beneficiilor exstrasalariale. Suntem un grup internațional, cu prezență în 23 de țări. Succesul  brandului european Up în Moldova înseamnă pentru noi vot de încredere din partea angajatorilor și partenerilor pentru produsele noastre. Numărul de beneficiari este în creștere, ceea ce ne fortifică deschiderea de a continua să aducem pe această piață produse inovative, simple și accesibile, care se transformă în instrumente  de stimulare a  echipelor și contribuie la creșterea afacerilor. Felicitări echipei din Moldova care sa alăturat acum 6 ani grupului Up pentru apetitul demonstrat pentru inovație și partenerilor, clienților pentru încredere.

Dumitru Cozmolici, director, Up Servicii: „De 6 ani investim în produse inovative simple și utile  pe care le aducem pe piața beneficiilor exstrasalariale din Moldova. Salutăm deschiderea autorităților și susținerea oferită pentru dezvoltarea acestei piețe în beneficiul angajaților, adică a cetățenilor. După lansarea cu succes a cardului Up Dejun, Fitpass, astăzi am lansat un produs revoluționar – cardul virtual Up Cadou.  Vom continua să depunem efort pentru a fi în continuare un partener de încredere a angajatorilor din Moldova oferindu-le soluții moderne de stimulare a angajaților. Ne dorim să avem o atitudine deschisă și să înțelegem în profunzime nevoile clienților, partenerilor și utilizatorilor noștri, aducând astfel valoare și inovație”.

Cardul Up Cadou este și un beneficiu extrasalarial care se conformează reglementărilor Codului fiscal al Republicii Moldova. Astfel, orice angajator din tara poate sa ofere sub forma de cadou fiecarui angajat o suma ce nu depaseste valoarea de 10% din salariul mediu lunar pe economie, aceasta fiind scutita de impozitele patronale si salariale.

Cu Up Cadou, poți alimenta cardurile cu ocazia zilelor de sărbătoare nelucrătoare, conform Codului muncii și a zilelor de naștere ale salariaților. Totul fiind la un click distanță în aplicația Up Mobil, unde plățile sunt rapide și sigure prin Up Mobil Pay, Apple Pay sau Google Pay.

Grupul Up are o istorie de peste 60 de ani și este prezent în 23 de țări. Grupul Up concepe soluții integrate ca răspuns la nevoile diferiților săi parteneri, clienți și beneficiari. Facilitează accesul la alimentație, cultură, timp liber, educație, ajutor la domiciliu, ajutoare sociale, gestiunea cheltuielilor profesionale și animarea dispozitivelor de motivare și fidelizare.

În prezent, portofoliul Up Servicii numără trei produse: Up Dejun, Fitpass și Up Cadou, dar și 60 de mii de utilizatori. Echipa Up Moldova este în proces de dezvoltare a unor produse mult așteptate de angajați și angajatori printre care și cardul Up Vacanță. În cazul în care cadrul legal o va permite, acesta va completa gama de produse deja lansate și se va alătura acțiunilor de susținere a economiei, în beneficiul angajatorilor și angajaților din întreaga țară.

 

 

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

zdg.md

Președinția, despre costurile vizitelor externe în mandatul Maiei Sandu: Igor Dodon a cheltuit de 2,5 ori mai mult

Consilierul președintei Maia Sandu, Igor Zaharov, a venit cu o reacție la comentariile legate de cheltuielile Președinției pentru vizitele externe, după ce instituția a raportat aproape jumătate de milion de lei cheltuiți în prima jumătate a anului 2025. Zaharov a prezentat o comparație cu deplasările fostului șef al statului Igor Dodon. Potrivit lui, fiecare vizită oficială în perioada mandatului acestuia a costat în medie de 2,5 ori mai mult.

Potrivit consilierului președintei, în perioada 2017–2020, Igor Dodon și echipa sa au efectuat 56 de deplasări peste hotare – majoritatea în Rusia – cheltuind în total circa 5,8 milioane de lei. Media per vizită ar fi fost de 103.500 de lei. În schimb, Maia Sandu ar fi efectuat 65 de vizite externe în perioada 2021–2024 (primul mandat), cu un cost total de 2,9 milioane de lei – adică aproximativ 44.500 de lei per deplasare.

„Întrebarea corectă nu neapărat este cât costă o vizită, ci ce aduce ea bun pentru țară. Asta e misiunea unui președinte: să ducă o politică externă activă, să construiască relații, să discute direct cu liderii lumii și să deschidă uși pentru Moldova. Iar Maia Sandu a reușit toate aceste lucruri chiar reducând costurile per deplasare – din respect pentru banul public și pentru interesul cetățeanului”, a menționat Zaharov.

Precizăm că, în prima jumătate a anului 2025, angajații Aparatului Președintelui Republicii Moldova au efectuat 33 de deplasări oficiale peste hotare, potrivit unui raport publicat de instituție. Cele mai frecvent vizitate țări au fost Germania, Italia și Franța, în timp ce țările vecine – Ucraina și România – au fost vizitate de câte două ori.

Costurile totale suportate din bugetul instituției pentru aceste vizite s-au ridicat la circa 500 de mii de lei, cele mai mari cheltuieli fiind pentru transportul aerian, cazare și diurne. Cea mai scumpă deplasare a costat puțin peste 50 de mii de lei. Delegațiile au fost conduse în cele mai multe cazuri de președinta Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
Tudor Mardei | NewsMaker

Undă verde de la CEC: 25 din 66 de partide pot participa la parlamentare. PCRM și formațiuni afiliate lui Șor rămân, deocamdată, pe dinafară

Comisia Electorală Centrală (CEC) a publicat lista partidelor politice care au dreptul să participe la alegerile parlamentare din 28 septembrie, în baza informațiilor furnizate de Agenția Servicii Publice (ASP). Potrivit CEC, 25 de formațiuni politice întrunesc condițiile legale necesare pentru a intra în cursa electorală. Printre acestea se numără și Partidul „Inima Moldovei”, condus de fosta bașcană a Găgăuziei, Irina Vlah, precum și Partidul „Moldova Mare”, fondat de fosta procuroare Victoria Furtună. Pe de altă parte, partidele „Șansă” și „Renaștere”, membre ale blocului „Victorie”, afiliat fugarului Ilan Șor, nu se regăsesc pe lista publicată de CEC.

Totodată, în lista partidelor eligibile se numără și Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE), lidera căruia, Arina Spătaru, a lucrat sub acoperire în anchetarea unui dosar penal împotriva lui Ilan Șor, condamnat la ani grei de închisoare în dosarul „Frauda bancară”.

CEC precizează din cele 66 de partide politice înregistrate oficial în Registrul de stat al persoanelor juridice, doar 25 au prezentat documentația necesară, întrunind astfel criteriile legale pentru participare la alegeri.

Este vorba despre următoarele partide:

Totodată, solicitările altor 14 partide sunt în proces de examinare la ASP, printre aceste formațiuni se numără și Partidul Comuniștilor, Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Liberal, dar și Coaliția pentru Unitate și Bunăstare.

În cazul a trei partide — Partidul Politic „Șansă”, Partidul Politic „Forţa de Alternativă şi de Salvare a Moldovei” și Partidul Politic „Renaștere” — CEC menționează existența unor litigii pe rol în instanțele de judecată privind limitarea activității sau dizolvarea acestora.

„Comisia a considerat judicios de a include și aceste 14 partide în lista partidelor politice care au dreptul de a participa la alegerile parlamentare din 28 septembrie 2025 cu rezerva revocării dreptului dat în situația neemiterii  de către Agenția Servicii Publice a actului administrativ individual favorabil și/sau, emiterii deciziei judecătorești executorii privind dizolvarea/limitarea activității partidelor politice“, se menționează în comunicatul CEC.

Lista partidelor ale căror solicitări sunt în curs de examinare la ASP:

***

Anterior, Comisia Electorală Centrală a solicitat Ministerului Justiției ca partidul politic „Șansă” să fie dizolvat. Mai exact, ca Ministerul să se adreseze în instanța de judecată în vederea adoptării unei astfel de hotărâri. Un demers în acest sens a fost semnat pe 6 februarie 2025 de către președinta CEC Angelica Caraman. Comisia a atestat „un comportament continuu vicios al entității politice în cauză de sfidare a obligațiunilor sale, manifestată atât prin inacțiune continuă de neprezentare a declarațiilor donatorilor în original, precum și neprezentarea listei membrilor de partid, blocând astfel procedura administrativă de efectuare a controalelor financiare aferente”. „Echipa partidului „Șansă” din 2023 este supusă represiunilor politice”, a reacționat liderul „Șansă” Alexei Lungu.

De asemenea, CEC a sesizat Ministerul Justiției pentru a limita activitatea „Forței de Alternativă și Salvare a Moldovei” și Partidului Socialist din Moldova timp de șase luni, pentru aceiași abatere. 

IGP

Două camioane s-au ciocnit frontal, la Edineț: Un șofer a murit, iar altul a ajuns la spital

Grav accident rutier, în această dimineață, în apropierea satului Brătușeni, raionul Edineț. O persoană a decedat, iar alta a ajuns la spital, după ce două camioane s-au ciocnit frontal, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul unui camion, în vârstă de 63 de ani, ar fi efectuat o manevră de depășire fără a se asigura corespunzător, moment în care a ar fi intrat în coliziune cu un alt autocamion care circula regulamentar, condus de un bărbat de 42 de ani.

În urma impactului, conducătorul auto care ar fi provocat accidentul a decedat pe loc. Celălalt șofer a fost transportat de urgență la spital cu multiple traumatisme.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

IGP
IGP

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
TVR

Cod galben de caniculă: temperaturi de până la 35°C, în mai multe regiuni din țară (Hartă)

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un nou Cod galben de caniculă, valabil pentru marți, 15 iulie. Avertizarea vizează creșteri semnificative ale temperaturii aerului pe parcursul zilei, în special în sudul și, parțial, în centrul țării.

Potrivit meteorologilor, în regiunile afectate, temperaturile maxime vor oscila între +33 și +35°C.

Autoritățile recomandă cetățenilor să evite expunerea îndelungată la soare, să consume mai multe lichide și să limiteze activitățile fizice intense în orele de vârf.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

NM Espresso: Tauber riscă 13 ani de închisoare, Nicușor s-a pronunțat în privința interdicției lui Ceban, iar «Pobeda» vrea să participe la alegeri

Start alegeri

Ieri, 14 iulie, în Republica Moldova a început oficial perioada electorală pentru alegerile parlamentare, care vor avea loc pe 28 septembrie. Ce se știe despre participanții la alegeri și ce intrigi persistă — în articolul «Alegerile parlamentare din Moldova 2025: cronologie, candidați, intrigi, scenarii».

Alegeri: Blocul «Pobeda» și Guțul

În prima zi a perioadei electorale, Blocul «Pobeda» a depus actele la CEC. Blocul este format din partide apropiate lui Ilan Șor, care se ascunde la Moscova de justiția moldovenească.

Dacă CEC va înregistra blocul, ceea ce este puțin probabil, lista electorală ar urma să o aibă în frunte pe bașcana Găgăuziei, Evghenia Guțul. Intriga constă în faptul că deja pe 5 august ar putea fi pronunțată o sentință de condamnare împotriva lui Guțul în dosarul privind finanțarea ilegală a fostului partid «Șor». În articolul «Guțul este adusă în prim-plan», NM a analizat dacă este aceasta o încercare a lui Șor de a-și proteja aliata de închisoare sau o manevră politică bine calculată.

Tauber: 13 ani de închisoare?

Între timp, procurorii au cerut o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru o altă aliată a lui Șor — deputata Marina Tauber, în dosarul privind finanțarea ilegală a partidului. Tauber nu se mai prezintă la ședințele de judecată de mai bine de jumătate de an. Potrivit unor informații, ea se află în Rusia.

În timpul ședinței de judecată, în fața instanței a avut loc un protest în susținerea lui Tauber. Poliția a declarat că unii participanți la acțiune au fost plătiți. Trei persoane, care ar fi împărțit bani, potrivit poliției, au fost reținute. În privința lor a fost deschis un dosar penal.

Ceban: povestea interdicției

Președintele României, Nicușor Dan, a declarat că interdicția de intrare în România aplicată primarului de Chișinău, Ion Ceban, a fost «rezultatul unei evaluări de securitate națională». Dan a refuzat să ofere detalii despre motivele concrete ale acestei interdicții.

Între timp, Ceban a comentat declarația lui Dan, spunând că «până în prezent nu există informații oficiale despre instituția din România care a luat decizia privind interdicția». El a adăugat că președintele român, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor pe acest subiect, «doar s-a bâlbâit și a zâmbit ironic».

Tudor Mardei / NewsMaker

Popșoi pleacă la Bruxelles

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, a plecat la Bruxelles, unde, în cadrul Consiliului Afacerilor Externe al UE, urmează să se întâlnească cu miniștrii de externe ai statelor membre, dar și cu comisarii europeni Kaja Kallas și Marta Kos. Popșoi are planificată și o întâlnire cu diaspora moldovenească.

Vizitele externe ale Maiei Sandu

Vizitele externe ale președintei Maia Sandu și ale angajaților administrației prezidențiale în prima jumătate a anului 2025 au costat bugetul 500 de mii de lei. În șase luni, președinta și consilierii săi au efectuat 33 de deplasări în străinătate.

Războiul din Ucraina și militarii moldoveni

Ministerul Apărării al Moldovei a calificat drept falsă informația potrivit căreia 10 militari ai Armatei Naționale ar participa la războiul din Ucraina, patru dintre ei fiind deja omorâți. Potrivit ministerului, niciun militar moldovean nu participă la acțiuni militare în afara țării.

HiTech Park în Stăuceni

Lângă localitatea Stăuceni ar putea apărea în următorii cinci ani un HiTech Park — un mini-oraș pentru specialiștii IT. Parlamentul a adoptat în ultima sa ședință un proiect de lege care stabilește regimul special de funcționare pentru noul M-park. Citiți mai multe detalii în articolul «200 de milioane de euro pentru un mini-oraș pentru IT-iști».

Ștefan Vodă: «Cealaltă Moldovă» 2.0

NM a lansat și a doua serie a proiectului «Cealaltă Moldovă». Primul episod a fost filmat în Ștefan Vodă — un oraș din sudul țării, situat la câțiva kilometri de granița cu Ucraina. Fondat ca o colonie germană numită Kizil, redenumit în perioada sovietică Suvorov, astăzi este unul dintre cele mai «tinere» orașe din țară: a obținut statutul de oraș în 1990. Despre cum este orașul acum, cum își duc traiul locuitorii, cum fac față problemelor și în ce cred, priviți în reportajul video NM.

Vești bune de la NM:

Redacția NewsMaker și-a lansat propriul canal în rețeaua de socializare X.com (fostul Twitter) în limba engleză. Acum puteți afla rapid, și în engleză, cum se pregătește țara pentru alegerile parlamentare importante din această toamnă. Abonați-vă pentru a nu rata nimic și distribuiți linkul celor care vor să fie la curent cu ce se întâmplă în Moldova.

Vremea: caniculă și ploi torențiale

La începutul săptămânii, potrivit prognozelor, se va menține canicula, iar în a doua parte a săptămânii se așteaptă o scădere a temperaturilor și sunt șanse mari de ploi torențiale însoțite de descărcări electrice. Ar fi bine.

Agenda zilei, 15 iulie:

  • 09:30 — Conferință de presă a partidului PAS
  • 10:00 — Ședința Consiliului Audiovizualului
  • 12:15 — Conferință de presă a blocului «Alternativa»

Bună dimineața!

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: