Va coopera cu organele de anchetă pentru a-și demonstra nevinovăția. Sergiu Sîrbu, reacție la acuzațiile procurorilor
Full Article 1 minutes read

Va coopera cu organele de anchetă pentru a-și demonstra nevinovăția. Sergiu Sîrbu, reacție la acuzațiile procurorilor

Fostul deputat democrat Sergiu Sîrbu afirmă că dosarul intentat pe numele său „se bazează exclusiv pe unele declarații politice ale unor foști colegi”. Într-o postare pe facebook, Sîrbu spune că acest dosar a fost reluat a treia oară, după ce a fost clasat de două ori, din lipsă de probe și de fapte infracționale.

„Resping categoric toate acuzațiile. Eu pot fi criticat de multe greșeli comise în viață, greșeli politice, pot fi criticat că am lucrat cu unii sau cu alții, dar toți colegii, foștii și actualii, oponenții politici, chiar și procurorii știu foarte bine cu ce m-am ocupat eu în toți acești ani. Nu am avut nicio atribuție cu anumite afaceri sau scheme”, spune Sîrbu.

Sîrbu a dat asigurări că nu are de gând să evadeze și este gata să colaboreze cu organele de anchetă și să-și demonstreze nevinovăția.

Pe 16 decembrie, Procuratura Anticorupție i-a înaintat învinuirea unui ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova, căruia i se incriminează săvârșirea infracțiunii de corupere activă (art.325 din Codul penal), faptă infracțională comisă în perioada deținerii mandatului de deputat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: