Victoriabank și CCF Moldova, de 10 ani în parteneriat pentru copiii Moldovei
Full Article 2 minutes read

Victoriabank și CCF Moldova, de 10 ani în parteneriat pentru copiii Moldovei

De două decenii, CCF Moldova construiește o lume unde fiecare copil să aibă o familie și un ACASĂ. În această perioadă, echipa care stă în spatele acestui ONG a oferit suport social și educațional pentru aproximativ 8 000 de copii.

Cu ocazia acestei frumoase aniversări, Victoriabank își exprimă recunoștința și susținerea constantă față de organizația de caritate Copil, Comunitate, Familie. De-a lungul ultimului deceniu, avem onoarea și privilegiul de a fi unul dintre partenerii principali, colaborând pentru a aduce speranță și schimbare pozitivă în viața copiilor aflați în situații dificile, dar și familiilor acestora. În calitate de instituție financiară responsabilă, ne-am asumat și noi un angajament ferm față de această cauză nobilă.

Eforturile eroice ale echipei CCF Moldova, pe parcursul acestor două decenii de activitate, au reprezentat o sursă permanentă de inspirație pentru noi. Sprijinul lor necondiționat față de binele copiilor a demonstrat că generozitatea și grija autentică pot construi o comunitate mai puternică și pot transforma vieți.

Prin intermediul parteneriatului nostru solid, început în 2015, și a Galei Generozității, am reușit să aducem lumină și speranță în viețile multor micuți, oferindu-le șansa unei copilării fericite și a unui viitor mai promițător.

Suntem recunoscători întregii echipe CCF Moldova pentru munca lor și ne onorează că putem contribui la crearea unui mediu incluziv pentru toți copiii. Împreună suntem mai puternici!

La mulți ani, #SuperEroi CCF Moldova!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: