VIDEO Ansamblul de dans popular „Izvorașul” din Cahul a încins atmosfera la concursul „Românii au talent”. Jurat: „Poate să câștige”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ansamblul de dans popular „Izvorașul” din Cahul a încins atmosfera la concursul „Românii au talent”. Jurat: „Poate să câștige”

Sezonul 14 al concursului „Românii au talent” a început pe 9 februarie. În cadrul noului sezon participă și Ansamblul de dans popular „Izvorașul” din Cahul, Republica Moldova. În prima ediție a concursului de talente, ansamblul a încins atmosfera cu o horă. Dansatorii au reușit să ridice în picioare publicul din sală și pe cei patru jurați, care i-au aplaudat furtunos. Dansatorii s-au calificat în următoarea etapă a concursului.

După evoluția impresionantă de pe scena „Românii au talent”, membrii ansamblului „Izvorașul” au primit doar cuvinte de laudă din partea juriului. Iar Dragoș Bucur, unul dintre jurați, a declarat chiar că ansamblul are șanse să câștige sezonul 14 al concursului.

Pot să spun foarte multe. Că doamnele și domnișoarele arată foarte bine și zâmbesc foarte frumos. Că am avut senzații că toți băieții sunteți frați. Pe cuvântul meu, aveți exact aceiași atitudine, aceiași energie, același ritm. Pot să spun foarte multe. Dar ce vreau să spun de fapt este că, este pentru prima oară, de când sunt eu aici, când cred că un ansamblu de tipul acesta poate să câștige „Românii au talent”, a spus acesta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: