VIDEO „Aștept de la voi critici zilnice”. Petkov, primul mesaj către bălțeni după ce a câștigat alegerile din municipiu 
Full Article 3 minutes read

VIDEO „Aștept de la voi critici zilnice”. Petkov, primul mesaj către bălțeni după ce a câștigat alegerile din municipiu 

Bălțenii nu trebuie să fie indiferenți de activitatea șefiei orașului și sunt îndemnați să vină zilnic cu critici. Este apelul lui Alexandr Petkov de la Partidul Nostru care, potrivit rezultatelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale, a câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Petkov a spus, pentru NewsMaker, că este gata să muncească la șefia municipiului chiar începând cu 20 noiembrie. Totuși el a recunoscut: „Lucrul nostru va fi greu. Greu ne va fi la toți”. 

Această victorie nu este doar a echipei noastre, este victoria tuturor bălțenilor”, a spus Petkov pentru NewsMaker, în seara zilei de 19 noiembrie.

Întotdeauna am spus că bălțenii merită respect din partea autorităților centrale, din partea autorităților orașului. (…) În oraș sunt multe probleme, noi nu am ascuns aceasta. Noi știam că probleme sunt multe și vor trebui rezolvate în cele mai apropiate zile. Noi suntem gata de aceasta. Toată echipa Partidului Nostru este gata să muncească chiar și începând cu ziua de mâine”, a adăugat candidatul Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi, la scrutinul din 19 noiembrie.

Într-un mesaj către bălțeni, Petkov i-a îndemnat să vină cu critică. La fel, el a menționat că va lucra pentru „ca această critică să fie mai puțină”.

Nu fiți indiferenți față de activitatea conducerii orașului, aștept de la voi critici zilnice, sunt gata să răspund la această critică. Toată echipa vom lucra ca această critică să fie mai puțină. (…) Eu înțeleg foarte bine că lucrul nostru va fi greu. Greu ne va fi la toți”, a conchis Petkov.

În urma procesării tuturor celor 60 de procese verbale, Petkov a obținut 59,63% sau 15 111 voturi, la Bălți. Contracandidatul său Maxim Moroșan, care a candidat din partea PSRM, a obținut 40,37% din sufragii sau 10 230 voturi.

Socialistul Maxim Moroșan i-a dorit lui Petkov ca locuitorii din Bălți să-l întâmpine „în felul în care o vor face socialiștii”.

***

Alexandr Petcov are 51 de ani. În perioada anilor 2010 – 2014 a fost deputat din partea Partidului Comunist din Republica Moldova (PCRM) și vicepreședinte al Comisiei parlamentare cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media. În 2014 a fost consilier al președintelui de atunci al Republicii Moldova, Vladimir Voronin. La data de 22 noiembrie 2014 a fost exclus din PCRM pentru „încălcarea statutului partidului”. A participat la alegerile parlamentare din 2014 din partea Partidului „Patria”, a cărui listă electorală a fost condusă de Renato Usatîi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: