VIDEO Blindate Piranhna, pe străzile capitalei. Precizările Armatei Naționale
Full Article 40 second read

VIDEO Blindate Piranhna, pe străzile capitalei. Precizările Armatei Naționale

Tehnică militară, inclusiv blindate Piranha, au putut fi văzute în Republica Moldova, inclusiv pe străzile din Chișinău. Militarii Armatei Naționale s-au deplasat pe 10 aprilie la poligon pentru a se instrui.

Potrivit Ministerului Apărării, militarii vor fi instruiți conform tehnicilor și procedurilor folosite de pacificatori în operațiile internaționale de menținere a păcii.

În cadrul antrenamentelor, militarii Batalionului 22 de menținere a păcii „Căști albastre” vor utiliza transportoarele de tip „Piranha-3 H” care se află în dotarea unității.

Activitățile de instruire au loc în perioada 10-14 aprilie, la poligoanele Armatei Naționale. Zilele trecute, Ministerul Apărării menționa că antrenamentele se desfășoară în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: