VIDEO Campionul Europei la lupte libere, crescut în sărăcie la Călărași. Povestea lui Cătălin Spînu
Full Article 2 minutes read

VIDEO Campionul Europei la lupte libere, crescut în sărăcie la Călărași. Povestea lui Cătălin Spînu

Cătălin Spînu are 15 ani și este deja campion european la lupte libere. Practică acest sport de circa 9 ani, deși recunoaște că au existat și momente în care se gândea să renunțe. Principala sa sursă de motivație este dorința de a avea succes și speranța că, în acest mod, își va putea scoate familia din sărăcie. Împreună cu mama, sora sa mai mare și fratele mai mic, locuiesc într-o casă cumpărată de mama sa. Banii însă au fost obținuți datorită unui credit. După victoria de la Campionatul Europei, antrenorul lui Cătălin, despre care spune că îi este ca un tată, a lansat o campanie de colectare de fonduri, ca să ajute familia tânărului campion. Cum și din ce bani supraviețuiește cel care adus Moldovei medalia de aur la Campionatul Europei și mai ales, la ce visează, am aflat de la Cătălin și de la antrenorul său, Constantin, care de peste 40 de ani antrenează tineri luptători.

Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice din orașul Călărași a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru a ajuta familia campionului european la lupte libere.

Date bancare:

Beneficiar: SPINU MARIA

Cod Fiscal: 2004016035380

IBAN: MD44AG000000022593635647

Banca Beneficiară:BC „MAIB” S.A.

BRANCH Sucursala Mitropolit Varlaam

SWIFT: AGRNMD2X 877

Valuta cont: MDL

Doritorii de a dona personal în numerar pot contacta numerele de telefon:

Spînu Cătătălin: 067314897

Spînu Maria: 061092860

Constantin Cobîlean: 069177160 – directorul Școlii Sportive Specializate de Rezerve Olimpice din orașul Călărași.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: