VIDEO Carantină la Odesa. Oamenii blochează mijloacele de transport și amenință șoferii
Full Article 2 minutes read

VIDEO Carantină la Odesa. Oamenii blochează mijloacele de transport și amenință șoferii

Îndemnul autorităților ucrainene către cetățeni de a evita ieșirile în oraș i-au nemulțumit pe locuitorii orașului Odesa. Aceștia sunt nemulțumiți de noile reguli de transportare a pasagerilor din cauza coronavirusului, scrie Dumskaya

Pe 20 martie, în Odesa au intrat în vigoare noile prevederi privind transportul de pasageri, care au fost adoptate pentru a preveni riscul de răspândire a coronavirusului de tip noi. Șoferii mijloacelor de transport în comun au adoptat reguli dure: în cazul în care sunt mai mult de 10 pasageri, opresc și refuză să continuie deplsarea. Locuitorii Odesei au reacționat agresiv la această măsură. În mai multe cartiere ale orașului, oamenii au blocat circulația tramvaielor, după ce nu au fost lăsați să intre. În unul dintre cazuri, un pasager a amenințat cu cuțitul șoferul unui tramvai.

Ca reacție, autoritățile locale au implicat poliția.

Potrivit celor mai recente date, în Ucraina sunt 26 de cazuri de infectare cu COVID-19. Trei dintre ele s-au soldat cu decesul pacienților. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat în regiunea Cernăuți (15 persoane). În Kiev au fost confirmate 3 cazuri. De asemenea, prezența virusului s-a depista la pacienți din Jitomir, Dnepropetrovsk, Ivano-Frankovsk și Donețk.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: