(VIDEO) Cerșitul în Franța, redat pe TikTok. Un tânăr din Moldova se laudă cu câștiguri de peste 100 euro pe zi și mii de urmăritori
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Cerșitul în Franța, redat pe TikTok. Un tânăr din Moldova se laudă cu câștiguri de peste 100 euro pe zi și mii de urmăritori

Un tânăr pe nume Denis, originar din Republica Moldova, a devenit cunoscut pe TikTok, pentru înregistrările sale video, în care le arată urmăritorilor săi cum își „câștigă existența” în Franța. Acesta susține că obține peste 100 de euro pe zi în doar câteva ore de cerșit.

Denis susține că „lucrează” de mult timp ca cerșetor și nu are doar experiență, ci și un „loc de muncă” permanent în Franța.

Instrumenetele de care ar avea nevoie pentru jobul său sunt: un păhar de hârtie și o pancartă, pe care scrie „Pour manger et vie, svp, merci”, care înseamnă din limba franceză „Pentru mâncare și cazare, vă rog, mulțumesc”.

„Nu știu dacă vă pot arăta întregul proces, pentru că vă reamintesc că sunt o persoană fără adăpost și am un iPhone 12 Pro Max în mâini. Dacă îl scot din buzunar și încep să filmez, atunci oamenii îl vor vedea și nu voi câștiga nimic”, a explicat Denis.

Tânărul a cerșit în stradă timp de trei ore și jumătate și a primit 105 euro, dar și diverse produse alimentare.

Videoul plasat pe TikTok de Denis a adunat peste 68 de mii de aprecieri și 1400 de comentarii.

Atenție, imaginile video conțin limbaj necenzurat!


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: