UPDATE (VIDEO) Cu pușca după alcool. Trei bărbați înarmați au intrat într-o benzinărie din Sângerei
Full Article 3 minutes read

UPDATE (VIDEO) Cu pușca după alcool. Trei bărbați înarmați au intrat într-o benzinărie din Sângerei

Trei bărbați au intrat într-o benzinărie din satul Rădoaia, raionul Sângerei. Potrivit portalului cotidianul.md, indivizii erau înarmați cu o pușcă și un cuțit. Aceștia ar fi cumpărat băuturi alcoolice, pe care le-au consumat la terasa stației de alimentare, după care ar fi adormit cu tot cu arme. Poliția declară că investighează cazul, iar procuratura nu cunoaște nimic despre cele întâmplate. 

UPDATE (16:50) Contactată de NM, ofițerul de presă al IP Sîngerei Ina Moscaliuc a precizat că oamenii legii au fost înștiințați privind acest incident pe 21 septembrie, la ora 10:30.

În urma investigațiilor întreprinse de polițiști s-a stabilit că cele trei persoane indicate de către operator au venit la stația PECO cu o motocicletă, au intrat în interiorul magazinului avînd asupra lor o armele de model neidentificast și un cuțit, au efectuat cumpărături, procurînd 2 sticle de bere, a câte 3 litri, fiecare. Ulterior, au ieșit din clădire, s-au așezat la masă și au consumat alcool, armele fiind puse pe masă. În jurul orei 07:00, operatorul a ieșit afară, unde a observat că cei trei indivizi dormeau chiar la masă. A încercat să-i trezească, dar fără rezultat, a luat armele de pe masă și le-a pus după clădire. După scurt timp, unul din bărbați s-a trezit, i-a trezit și pe ceilalți, după care au luat armele și au plecat în direcția satului Rădoaia, raionul Sîngerei.

Bărbații au fost identificați, fiind toți locuitori ai raionului Sîngerei.

A fost pornită procedură contravențională în baza art.361 al.4 Codului Contravențional: procurarea, păstrarea, purtarea, folosirea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor neletale care fac obiectul declarării sau altor arme nesupuse autorizări.

Știrea inițială

Scenele ar fi avut loc în noaptea de 14 spre 15 septembrie, fiind surprinse de camerele de supraveghere atât in interiorul, cât și din exteriorul stației PECO.

Din imagini se vede cum trei indivizi cumpără mai multe sticle de băuturi alcoolice in benzinărie, deși era trecut de 23:00, iar comerțul băuturilor în Republica Moldova este interzis la această oră.

La un moment dat, unul dintre ei își etalează arma în direcția camerei video. Ulterior, bărbații au consumat băuturi alcoolice la terasa stației PECO, după care au adormit.

Șeful Inspectoratului de Poliție Sângerei, Sergiu Vatrici, a declarat pentru Cotidianul.md că forțele de ordine au fost sesizate în data de 19 septembrie de către un bărbat. Sergiu Vatrici a ținut să precizeze că acesta nu este angajatul benzinăriei.

De asemenea, șeful poliției locale a spus că în acest caz a fost deschisă o procedură contravențională pentru păstrarea ilegală a armelor. Vatrici a refuzat să ofere alte detalii, precizând ca va reveni ulterior cu informații.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: