VIDEO Două autovehicule, cuprinse de flăcări la Chișinău
Full Article 2 minutes read

VIDEO Două autovehicule, cuprinse de flăcări la Chișinău

Două autovehicule au fost cuprinse de flăcări în după-amiaza zilei de astăzi, 15 august, la Chișinău. Incidentele s-au petrecut în sectorul Ciocana și Botanica al capitalei, la scurt timp între ele. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), urmare a incendiilor, nicio persoană nu a avut de suferit.

Potrivit IGSU, primul caz a fost înregistrat pe strada Mihail Sadoveanu 4/1 în curtea unui bloc de locuit. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:29, după ce un automobilul de model Ford Fiesta a fost cuprins de foc. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care au reușit lichidarea arderii în mai puțin de 7 minute. Potrivit sursei citate, flăcările au distrus secțiunea motorului autovehiculului.

Al doilea caz a fost înregistrat pe bulevardul Decebal 99 la ora 14:20. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că secțiunea motorului automobilul de model Audi A4 a fost afectată de foc. În urma intervenției prompte a pompierilor, flăcările au fost stinse în aproximativ 8 minute, către ora 14:28.

Potrivit pompierilor, în urma cazurilor înregistrate nicio persoană nu a avut de suferit.

Precizăm că în după-amiaza zilei de duminică, 14 august, o altă mașină a luat foc în urma alimentării cu gaz la o stație Peco de pe strada Melestiu din capitală. În consecință, șoferul și o femeie pasager au primit arsuri de gradul III, fiind transportați la spital.

Circumstanțele și cauzele producerii incendiilor urmează a fi stabile de specialiști.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: