VIDEO „Eu sunt curat și nevinovat”. Prima reacție a lui Sergiu Voloc, după ce a fost somat de carabinieri
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Eu sunt curat și nevinovat”. Prima reacție a lui Sergiu Voloc, după ce a fost somat de carabinieri

Sergiu Voloc, cu privire la reținerea sa din centrul capitalei, spune că a fost un spectacol regizat. Actorul declară că acțiunea ar fi o defăimare în adresa sa și nu cunoaște motivul acesteia. Până la urmă, Voloc se arată „curat și nevinovat”.

„Acest spectacol este regizat. Eu îmi trăiesc viața, dar din păcate nu mi-o pot trăi normal în țara asta. Am făcut multe lucruri utile pentru țara și nu am făcut niciodată rău nimănui. Nu văd motivele de ce unii oameni nu pot trăi fără a face rău unii la alții”, reacționează actorul.

Totodată, Voloc se prezintă a fi nevinovat cu privire la acțiunile care au avut loc în data de 7 februarie. „Nu știu care a fost scopul și care este motivul de a mă defăima. Eu pot să vă spun că duc o viață normală, sunt un șomer de rând în țara asta, care nu s-a ocupat nici în jumate pentru mine, cât m-am ocupat eu pentru dânsa. Eu sunt curat și nevinovat, iar fotografiile care le-ați văzut pe internet… după cum ați văzut nu-mi aparțin mie. Nu știu. Acolo era și presa. Mi se pare că e prea suspect ca carabinierii să vină tot cu presă și să nu găsească nimic. Nu am fost percheziționat până la urmă”, a conchis Voloc.

***

Actorul Sergiu Voloc a fost surprins pe 7 februarie, în centrul capitalei, având asupra sa un pachețel în care se presupune că se aflau droguri. Incidentul a avut loc în jurul orei 13:00, pe bulevardul Ștefan cel Mare. Potrivit poliției, oamenii legii au intervenit după ce au observat un bărbat care avea un comportament agresiv. Forțele de ordine susțin că bărbatul a aruncat pe jos un pachețel de tip zip-lock care s-a dovedit că conținea o substanță necunoscută de culoare verzuie asemănătoare drogurilor.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: