VIDEO Interpretul rus Grigorii Leps s-a luat la bătaie pe o stradă din Sankt Petersburg
Full Article 2 minutes read

VIDEO Interpretul rus Grigorii Leps s-a luat la bătaie pe o stradă din Sankt Petersburg

Artistul rus Grigorii Leps s-a luat la bătaie în apropiere de un bar din Sankt Petersburg, unde a ajuns după ce a susținut un concert aniversar. Despre caz scrie publicația Fotanka, care oferă mai multe detalii.

Publicația scrie că în timpul concertului care a avut loc pe 3 decembrie, Grigorii Leps s-a oprit și a aruncat microfonul pe scenă. Ulterior, acesta a plecat din fața mulțimii.

La scurt timp, cântărețul a ajuns în barul Finnegans, fiind însoțit de pază. Publicația a vorbit cu coproprietarul barului. „A venit Grigorii Leps, supărat după concert – că a eșuat și vocea i-a dispărut, a venit să bea whisky. În local era un oaspete beat, care s-a legat de el. Ei au ieșit afară”, a comunicat coproprietarul localului.

Publicația a vorbit și cu oaspetele din local, care s-a încăierat cu artistul rus. El a menționat că Grigorii Leps a vrut să joace cu el table pentru 10 mii de dolari. Bărbatul a spus că el este gata, doar că nu are suma de bani. Ulterior ar fi început cearta dintre cei doi care a continuat cu o bătaie în stradă.

Amintim că în luna mai 2022, artistul rus Grigorii Leps a publicat pe Instagram un video în care anunța că a ajuns în regiunea Donbas. Acesta menționa că a venit ca să le ridice moralul soldaților. „Am venit să susțin băieții. Sper că îi vom distrage un pic de la aceste zile grele. Vom merge la spital să vizităm copiii și soldații răniți, le vom ura fericire, vom dărui discuri și vom împărți bani”, a spus acesta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: