VIDEO Irakli, mesaj pentru moldoveni, după ce a făcut cale întoarsă la vamă și a ratat concertele lui Șor: „Sper că încă ne vom vedea”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Irakli, mesaj pentru moldoveni, după ce a făcut cale întoarsă la vamă și a ratat concertele lui Șor: „Sper că încă ne vom vedea”

Interpretul din Rusia de origine georgiană, Irakli, a venit cu o reacție, după ce a făcut cale întoarsă la frontieră. Artistul a confirmat că nu a fost lăsat să intre în țară, la frontieră. El le-a mulțumit „fanilor” din Moldova pentru „mesajele de susținere” expediate. Mai mult, Irakli le-a dat de înțeles urmăritorilor săi că ar putea să revină în Moldova. Când anume, ar urma să anunțe în scurt timp.  

„Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei din Moldova, care mă susțin atât de activ. Chiar acum, în direct, primesc mesaje de susținere, după ce nu am fost lăsat la vamă să intru în țară, pentru a susține concertele. Da, este adevărat, totul s-a întâmplat anume așa. Din motive care nu țin de mine, concertul nu va avea loc. Mai exact, nu se amână. Avem speranța că încă ne vom vedea. A fost foarte drăguț când angajata de la frontieră a spus: Irakli, noi vă iubim atât de mult, dar de această dată nu se poate. Vă mulțumesc tuturor celor care au vrut să mă vadă în țara voastră frumoasă, iubită de mine. Neapărat voi scrie pentru când va fi amânat concertul. A, da, „salut!” la toți acei oameni pe care i-am speriat cu microfonul”, a declarat interpretul rus într-un story pe rețelele de socializare.

Precizăm că artistul urma să vină în Moldova pentru a participa la un concert organizat de oligarhul fugar, Ilan Șor, la Bălți și Orhei. Pe 23 decembrie, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a confirmat pentru NM că Irakli nu a fost să intre în Moldova, pentru că nu ar fi întrunit condițiile de intrare în țară.

În total, în ultimele 24 de ore, 39 de persoane au primit refuz de a intra în Republica Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: