(VIDEO) Kabaeva, despre televiziunile din Rusia: „Munca informațională e ca un Kalașnikov”
Full Article 40 second read

(VIDEO) Kabaeva, despre televiziunile din Rusia: „Munca informațională e ca un Kalașnikov”

Pe 1 februarie, „Național Media Group” și-a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare de când este în emisie. În cadrul evenimentului solemn, campioana olimpică Alina Kabaeva a luat cuvânt, comparând munca televiziunilor rusești cu automatul Kalașnikov.

„Îi doresc fiecăruia și nouă la toți împreună mult succes. Poporul nostru are nevoie de acest subiect, pentru că munca informațională în ziua de astăzi, când luptăm pentru țara noastră, este ca o armă și după importanța sa nu este cu nimic mai prejoasă de cât un automat Kalașnikov”, a declarat Alina Kabaeva.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: