VIDEO „Moartea” cu coasa, cu ochii pe cei care traversează strada neregulamentar. Imagini surprinse la Botanica
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Moartea” cu coasa, cu ochii pe cei care traversează strada neregulamentar. Imagini surprinse la Botanica

În preajma intersecției bulevardului Dacia cu Decebal şi Traian, zilele trecute, a fost surprinsă „moartea”. Mai exact, o persoană s-a îmbrăcat în negru şi a luat o coasă în mână, după care a început să bântuie prin zonă, mişcându-se pe acostament, scrie autoblog.md. 

Cel mai probabil, comunică sursa, autorul ideii sau a flashmob-ului a dorit să atragă atenţia societății despre pericolul pe care îi paşte pe cei care traversează neregulamentar bulevardul Dacia şi nu numai, prin loc nepermis, în contextul ultimelor tragedii cu implicarea pietonilor.

Amintim că pe 17 ianuarie, mai mulți activiști civici au organizat un flashmob cu genericul „Pietonii au dreptul la viața!” în fața Primăriei municipiului Chișinău. Aceștia au cerut autorităților implementarea măsurilor și strategiilor, care previn accidentele rutiere mortale.

Ultimul accident în capitală, pe o trecere de pietoni, a avut loc pe 18 ianuarie. Un copil de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

Amintim că, pe 17 ianuarie, un copil de 5 ani și bunica sa de 47 de ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în cartierul Telecentru al capitalei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: