VIDEO „Moartea” cu coasa, cu ochii pe cei care traversează strada neregulamentar. Imagini surprinse la Botanica
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Moartea” cu coasa, cu ochii pe cei care traversează strada neregulamentar. Imagini surprinse la Botanica

În preajma intersecției bulevardului Dacia cu Decebal şi Traian, zilele trecute, a fost surprinsă „moartea”. Mai exact, o persoană s-a îmbrăcat în negru şi a luat o coasă în mână, după care a început să bântuie prin zonă, mişcându-se pe acostament, scrie autoblog.md. 

Cel mai probabil, comunică sursa, autorul ideii sau a flashmob-ului a dorit să atragă atenţia societății despre pericolul pe care îi paşte pe cei care traversează neregulamentar bulevardul Dacia şi nu numai, prin loc nepermis, în contextul ultimelor tragedii cu implicarea pietonilor.

Amintim că pe 17 ianuarie, mai mulți activiști civici au organizat un flashmob cu genericul „Pietonii au dreptul la viața!” în fața Primăriei municipiului Chișinău. Aceștia au cerut autorităților implementarea măsurilor și strategiilor, care previn accidentele rutiere mortale.

Ultimul accident în capitală, pe o trecere de pietoni, a avut loc pe 18 ianuarie. Un copil de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

Amintim că, pe 17 ianuarie, un copil de 5 ani și bunica sa de 47 de ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în cartierul Telecentru al capitalei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: