(VIDEO) Okean Elzy a lansat un nou videoclip despre război, pentru piesa „Flori printre mine”
Full Article 50 second read

(VIDEO) Okean Elzy a lansat un nou videoclip despre război, pentru piesa „Flori printre mine”

Trupa „Okean Elzy” a lansat în dimineața de 27 iulie un nou videoclip. Este vorba despre melodia „Flori printre mine” (Квіти мінних зон).

Melodia a fost scrisă acum câțiva ani și urma să fie inclusă în noul album al trupei, planificat pentru luna aprilie 2022. Însă războiul a schimbat lucrurile. În clip au fost incluse imagini documentare filmate în Donbas. Prin promovarea noului clip, Okean Elzy planifică să colecteze resurse pentru „dotarea armatei Ucrainei cu tehnică nouă și calitativă”.

Regizorul clipului este Oleg Tomin. Acțiunea se desfășoară pe două planuri – viața în spatele frontului și acțiunile militare pentru libertatea și independența Ucrainei.

„Nu sunt două lumi paralele, ci una comună, este realitatea în care trăim. Atunci când la o aruncătură de băț este războiul, iar de partea cealaltă – spatele frontului”, a explicat regizorul.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: